Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: POP-ROCK, MUZIEK, ALGEMEEN

22 Juni 2019

Grote namen tijdens Parkpop 2019 in Den Haag

  
Beeld en tekst: Anneke Ruys

Den Haag en popmuziek zijn onlosmakelijk verbonden. Dat bewijst de stad ieder jaar weer met het grootste gratis popfestival Parkpop in het Haagse Zuiderpark. In het weekend van 28 tot en met 30 juni 2019 zal Den Haag het middelpunt van festival Parkpop zijn. Met acts als Nile Rodgers & CHIC, Skunk Anansie, Tears For Fears, Cypress Hill, Ilse DeLange en veel meer.

Het festival ontstond in 1981 door het samengaan van de festivals Maliepop en Noordzeepop en dankt haar naam aan het park waarin het festival sinds de oprichting wordt georganiseerd: het Haagse Zuiderpark.

Alle leeftijden
Parkpop trekt ieder jaar gemiddeld een 200.000 bezoekers. Behalve de muziekoptredens van artiesten uit binnen- en buitenland staat ook de mooie omgeving en de gezelligheid centraal op het festival. Parkpop is voor alle leeftijden en dat uit zich ook in het gevarieerde publiek.

Maar sinds een paar jaar is Parkpop uitgebreid met twee dagen: Parkpop Downtown met veel live-acts in de binnenstad van Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark. Op zondag is het festival zoals altijd gratis toegankelijk.

Gratis
Op Parkpop Downtown op vrijdag 28 juni kun je vette acts bewonderen rondom de Grote Markt. Op Parkpop Saturday Night beleef je een avond vol hits en golden oldies met dit jaar onder meer Skunk Anansie, Tears For Fears, Cypress Hill en Nile Rodgers & CHIC.

Op Parkpop The Hague in het Zuiderpark geniet je op zondag 30 juni van bekende namen als Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience en Walk Off The Earth in het Zuiderpark. Voor meer informatie, kijk dan op de website van Parkpop 2019. Cultuurpodiumonline.nlzal aanwezig zijn om dit festival in beeld te brengen.


Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.