Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: PODIUM FOTO, MUZIEK, ALGEMEEN

11 April 2015

Elfde editie 3FM Awards 2015 op nieuwe locatie

  
Tekst: Mariska Vergeer

Beeld: Ronald Rijntjes

Op donderdag 9 april zijn voor de elfde keer de 3FM Awards uitgereikt. Nu niet in de Westergasfabriek in Amsterdam, maar voor het eerst in TivoliVredenburg Utrecht. De awardshow was volledig uitverkocht. Vele fans van zowel 3FM als de artiesten genoten van een avond waar ze live te bewonderen waren. 

Radio-dj Giel Beelen praatte de show aan elkaar en Gerard Ekdom, Paul Rabbering, Pascal Jacobsen en vele anderen mochten een prijs uitreiken. Coen en Sander vingen de winnaars op in de ‘greenroom’.

  
Festival
Deze keer konden fans niet alleen genieten van de show, maar kon het jeugdige publiek genieten van een heus 3FM Awards Festival. In de zalen Ronda en Cloud Nine stonden verschillende bands die ook genomineerd waren te spelen en ging het dak er regelmatig af. Hier kon men genieten van Racoon, Typhoon, Chef’s Special, Jett Rebel en Kensington.

Tijdens de liveshow speelden er ook een aantal artiesten, waaronder Dotan, Mister & Mississippi en Douwe Bob. De Zweedse zangeres Seinabo Sey was overgevlogen om een mooi nummer te zingen, waarbij ze begeleid werd door piano. Intiem en met passie. Helaas was het geluid in de zaal vaak te schel en te hard waardoor de nummers niet altijd goed te verstaan waren. Daarnaast was de toevoeging van het festival wel leuk, maar zat je tijdens de show vaak naar het scherm te kijken en miste je het live-gevoel. Dat had je in de Westergas veel minder.

  
Spanning
Het was zeker geen mindere show daardoor, juist het tegenovergestelde. Het zag er allemaal zeer goed uit en de sfeer in de zaal was erg goed. Daarnaast zag je de genomineerden zitten op de witte stoelen en las je de spanning van hun gezicht.

Dit jaar ging Chef's Special er vandoor met de prijs van Beste Band. Dotan ging met drie awards naar huis, voor Beste Zanger, Beste Single en de Schaal van Richter. Beste Zangeres was Ilse DeLange. Racoon Beste Artiest Pop, Kensington Beste Rockartiest en Beste Album, Mister and Mississippi Beste Alternatieve band. In de categorie hiphop won Typhoon, die met een grote glimlach de prijs ging ophalen.

  
Martin Garrix won de prijs voor Beste Dance artiest. Zanger Jett Rebel werd uitgeroepen voor Beste Live act en de Beste Nieuwkomer was Kovacs. Zij sprong op en rende naar het podium om met een enthousiaste vreugdekreet de prijs in ontvangst te nemen.

Zo zijn er weer veel awards uitgereikt en dat werd gevierd met een afterparty in de Ronda en Cloud Nine, die nog tot in de late uurtjes doorging. De uitverkochte zalen, een goede sfeer en de toevoeging van een festival zorgden voor een succesvolle editie van de 3FM Awards. Tot volgend jaar!

  


Gebruikte Tags: , , , , , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.