Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: PODIUM FOTO, ALGEMEEN

17 Oktober 2014

Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014

  
Tekst en beeld: Ronald Rijntjes

Op donderdag 16 oktober was Carré in Amsterdam voor de 49e keer het decor voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2014. De gouden loper lag voor Carré om de genomineerden en verschillende bekende Nederlanders te ontvangen.

Het was net als bij de vorige edities druk in Carré. Naast de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring werden er ook andere prijzen uitgereikt. Deze zijn te winnen in verschillende categorieën. Zilveren Televizier-ster man, Zilveren Televizier-ster vrouw, Talent Award en de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma.

  
De genomineerden zaten met veel spanning in de zaal om te weten te komen wie er met de prijs vandoor ging. Het kinderprogramma Checkpoint ging er vandoor met de Gouden Stuiver, Humberto Tan won de Zilveren Televizier-ster man, Chantal Janzen de Zilveren Televizier-ster vrouw en de Talent Award was voor Ruud Veltkamp.

Nu was alleen nog de prijs voor het beste televisie programma van 2014 te vergeven. De Gouden Televizier-Ring. Onder de genomineerde bevonden zich twee spannende televisie series Penoza en Flikken Maastricht. Daarnaast het programma SynDROOM van Johnny de Mol genomineerd.

  
Degene die er dit jaar met de felbegeerde ring vandoor ging was Flikken Maastricht. Hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf straalde toen ze de prijs in ontvangst namen. Een troste cast en crew stond op het podium. Het was weer een spannende avond en  het Nederlandse televisiepubliek heeft ook voor deze editie hun stem laten horen. Tot volgend jaar, tijdens de vijftigste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala.


Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.