Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: POP-ROCK, MUZIEK

5 Februari 2014

NITS bestaat 40 jaar, tijd voor een feest!

Een aankondiging van een band die gaat touren kan tegenwoordig niet zonder de suggestie dat het hier gaat om artiesten die nieuw, jong, veelbelovend en good-looking zijn. In het geval van de Nits is dat niet nodig, want die zijn al veertig jaar nieuw, jong, veelbelovend en good-looking. En dat zullen ze bewijzen ook 7 februari in W2 Poppodium te ‘s-Hertogenbosch! Tijdens deze tour presenteren ze hun overzichts-cd box NITS?.

Met de Nits gaat het, na veertig jaar de wereld over getrokken te zijn, nog steeds goed. Maar wat zou er geworden zijn van het meisje dat begin 80’er jaren elke week in een gigantische roze jurk samen met haar vader naar een optreden kwam? En hoe zou het nu zijn met de Pinguin en de Grafdelfster? En zouden De Jongen en Het Meisje nog samen zijn? Vragen waarop we hopen een antwoord te krijgen tijdens de openingsronde van 40 jaar Nits.

Om het verschijnen van de overzichts-cd box NITS? luister bij te zetten opent de band het jubileumjaar met een kleine serie optredens waarin een greep wordt gedaan uit het repertoire van de eerste tien jaar. Een opfrisser voor de hippiemeisjes die dansten als wuivende bomen op de klanken van 'Yes or No' en een must voor de kinderen die willen weten waarom vader alleen met gesloten ogen en bezwerende handgebaren naar 'Nescio' luistert.

Nits 1974 -1984 laat in anderhalf uur zien hoe de band via 70's pop, country rock, new wave en electronica een ontwikkeling doormaakt naar een eigen, unieke stijl. In een poging de juiste sfeer weer op te roepen is deze show exclusief bij een paar kleine poppodia te zien. Aanstaande vrijdag beginnen ze hun tour in W2 Poppodium en er zijn nog kaarten verkrijgbaar, mis het niet! Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via de website of aan de kassa op de avond zelf. Het optreden begint om 21.00 uur en de deuren zijn vanaf 20.30 uur open.


Gebruikte Tags: , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.