Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: POP-ROCK

24 September 2012

24 uur Cultuur Rotterdam, De Doelen

24 uur Cultuur Rotterdasm 24 uur Cultuur Rotterdasm 24 uur Cultuur Rotterdam
Tekst en beeld: Wim Barzilay

Na de uitbundige Jazz van the Very Next was het nu de beurt aan Ming’s Pretty Heroes om het publiek in vervoering te brengen. Speciaal voor deze avond het is tenslotte een clash van verschillende muziekstromingen speelde Ming’s Pretty Heroes samen met het Berlage Saxophone Quartet een aantal muziekstukken waren ook opnieuw gearrangeerd en het klonk zeer overtuigend.  De blazers van het kwartet voegden ook echt wat toe aan de muziek van Ming. De hoogtepunten voor mij waren de nummers Karma en Moss. Misschien als je de zangeres Ai Ming Oei met haar prachtige rode haardos nog niet ken zijn dit 2 nummers om eens kennis te maken met de muziek van deze Rotterdamse zangeres.

Voor het laatste gedeelte van deze show was de Frans Belgische formatie Vive la Fete uitgenodigd. Het zit al in de naam van de band, maar een feestje kun je wel overlaten aan frontvrouw Els Pynoo voor deze avond gekleed in een spannende en uitdagende feestkledij. De band gaf vanaf minuut gas en wist het vele publiek, de toegang was vanaf deze hoofdact inmiddels gratis ook helemaal los te krijgen. Met nummers als het zeer aanstekelijke Noir de Fete en het poppy Decadanse veranderde het aanvankelijk wat rustigere publiek in een dansende en hossende menigte.

Een mooie afsluiter kortom van deze Mr. Clash althans voor mij ik vermoed dat vele bezoekers nog wel even doorgegaan zijn maar voor mij was een mooie tijd om weer op mijn fietsje te stappen zodat ik de volgende weer verder kon gaan met de 24 uur Cultuur van Rotterdam.


Gebruikte Tags: , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.