Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: POP-ROCK

22 September 2012

24 uur cultuur Rotterdam, De Doelen

24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur
Tekst en beeld: Wim Barzilay

Na het rustieke en ingetogen klassieke concert in de Doelen was ik wel weer toe aan wat meer avontuur en spanning. Hiervoor kon ik zelfs mijn fiets geparkeerd laten staan. Het volgende onderdeel vond namelijk plaats in Willen Burger Zaal & Foyer van de Doelen dus even het hoekje om en ik kan weer verder met mijn belevenissen.

In deze zaal van de Doelen stond Mr. Clash op het programma. Mr. Clash een fictief person is inmiddels een vaste gast in de Doelen. Iedere drie maanden wordt een spannend programma gepresenteerd volgens een beproefd recept: Diverse smaakmakende muziekacts en theatrale optredens zorgen voor een verrassend avondje uit. Een ware clash van muzieksoorten dus en voor deze gelegenheid was er ook gezorgd voor verschillende stijlen muziek.

24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur Rotterdam

Bij binnenkomst stonden de muzikanten van het instituut voor Sonologie nog te spelen, ik dacht even verkeerd te zijn gezien het weinige publiek maar al gauw kwam Host Zanillya die het publiek op leuke wijze van het ene naar het andere programma leidde de volgende show aankondigen en bleek het toch redelijk druk te zijn bij deze voorstellingen.

Nu was het de beurt aan de mannen van Kapabel met de Avonduren. Een muzikaal project van Kytopia, een sprookjesachtig verhalende mix van jazz en hiphop die je als toeschouwer ook stof tot nadenken geeft. Waarbij vooral het liedje Sjakie Schilpad het publiek een blijk van herkenning geeft. Een performance die gebracht wordt met de nodige overgave en plezier.

En daar is host Zaniillya alweer die ons nu naar een andere zaal brengt waar The Very Next klaar stond om de zaal te vermaken met hun vette funk jazz sound met de nodige blazers in hun midden. Muziek die prima geschikt is voor een avond als deze maar geen muziek die een onvergtelijke indruk achter laat en waarbij je zoiets hebt van die cd wil ik hebben.


Gebruikte Tags: , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.