Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: MUZIEK, VERWACHT

22 September 2012

24 uur cultuur, op het Schouwburgplein

24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur Rotterdam 24 uur Cultuur Rotterdam
Tekst en beeld: Wim Barzilay

Na de drukte van de Wereld van de Witte de With vervolgde ik mijn avontuur. Stapte weer op mijn fiets wat mij betreft de ideale reispartner voor zo een festival, en ik vertrok naar het Schouwburgplein.

Het Schouwburgplein sinds het voorjaar voorzien van opvallende witte en gele designbankjes bedacht door het Weense architectenbureau PPAG. De bankjes zijn door hun vorm multi-inzetbaar. Voor festivals zoals deze dus ook een extra toevoeging. Er is bijvoorbeeld Wi-fi aanwezig en je kunt zoals ik even afstand nemen van alle drukte om te bedenken welke onderdelen uit het programma ik verder nog wilde gaan bezoeken.

Bovenaan mijn lijstje stond een bezoek aan de slotavond van het Rotterdams Philharmonic Gergiev Festival 2012 met het stuk the Magnificent Night of the Sea deel 2 wat plaats vond in het altijd prachtige de Doelen. Dit bezoek bracht mij in andere sferen. De rust en diepe ontspanning waren ongetwijfeld het effect van de klassieke muziek en deed mij even alles om mij heen vergeten. Gelukkig was ik nog wel bij machte om wat foto’s te maken van deze voorstelling alhoewel dit niet door iedereen werd gewaardeerd. Begrijpelijk want elke klik van mijn toestel was ook heel erg goed te horen in de zaal. Omdat ik dat niet zo gepast vond ben ik maar braaf gaan zitten en ben gaan doen wat iedereen er deed. Genieten van dit unieke optreden en van de prachtige muziek.


Gebruikte Tags: , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.