Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT, POP-ROCK

15 April 2012

Bospop 2012 wordt wederom legendarisch

Patti Smith Lenny Kravitz Ed Kowalczyk
Archiefbeelden van Eric van Nieuwland en Berbera van den Hoek

Het programma voor Bospop 2012 is compleet! Bekend was natuurlijk al dat niemand minder dan Lenny Kravitz zaterdag 7 juli de afsluitende act is op het hoofdpodium. Verder zullen Chris Cornell, een van de beste stemmen in de popmuziek, een van de grondleggers van de grunge en frontman van Soundgarden en Audioslave, Ed Kowalczyk, de voormalig frontman van Live, Beth Hart, Wolfmother, Seether en Back-Bone op het hoofdpodium te zien zijn. Het podium in de tent is op zaterdag voor Vintage Trouble, The Union, Eli Paperboy Reed & The True Loves, Los Lobos en Los Lonely Boys. 

Het programma voor zondag is ook al om te smullen. Als Alanis Morissette op 8 juli het hoofdpodium van Bospop betreedt zijn de New Yorkse songwriter Gavin DeGraw, de Britse rockband The Cult, wie ken de klassieker 'She Sells Sanctuary' niet?, Tom Jones, die bij zijn wereldhit Sex Bomb Weert zal laten ontploffen, godmother of punk, Patti Smith, Need to breathe en Jonas & the Massive Attraction haar al voorgegaan. Het dak van de tent zal op zondag zeker weggeblazen worden door Adrenaline Mob, (Russell Allen, Mike Portnoy, Mike Orlando), de Zweedse metalband Opeth, Limburgs trots DeWolff, Powerslave, Kenny Wayne Shepherd met als afsluiter de Waterboys.

Alle informatie over het festival staat op de Bospop website 

Bospopgangers die geen moment van het festival willen missen en op zaterdagavond niet naar huis willen kunnen vrijdag al terecht op de gezellig camping bij het restivalterrein. Om in de stemming te komen zal er op vrijdagavond lekkere ouderwetse rockmuziek door de campingtent schallen en er zullen vanaf 19:00 vier bands optreden The Dead Revils, Paceshifters, Bow Ya Top en Parris, natuulijk zal ook de dj niet ontbreken.

De campingtent is vrijdagavond vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen die geen camping- of bospopticket hebben en toch even de festivalsfeer willen proeven.

De 32e editie van Bospop vindt plaats op Evenemententerrein Weert Noord. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op Bospop bevindt zich verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de Bospop website staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

De voorverkoop voor Bospop is reeds in volle gang via http://www.bospop.nl.


Gebruikte Tags: , , , , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.