Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: POP-ROCK, VERWACHT

31 Mei 2011

DURAN DURAN OP 11 JUNI IN HET KYOCERA STADION

Popiconen kondigen hun enige optreden in Nederland aan. Als onderdeel van hun Europese zomertour en ter promotie van hun nieuwe studio-album ‘All you need is now’ zal de band zaterdag 11 juni een concert geven in het Kyocera Stadion Den Haag.

Kaarten voor het concert van Duran Duran kan je bestellen bij See Tickets Nederland.

Als onderdeel van een 4 maanden durende zomertour verzorgen de popiconen een eenmalige en heel speciale show in Den Haag in het Kyocera Stadion op 11 juni as.

Het optreden staat in het teken van het nieuwe album ‘All You Need Is Now’ dat op 21 maart zal uitkomen. Op 21 december 2010 is er, exclusief via iTunes, een preview uitgekomen met 9 van de in totaal 14 nieuwe nummers die het album bevat. Deze preview heeft in 15 landen een nummer 1 positie behaald in de download hitlijsten.

Tickets voor dit concert zijn vanaf vandaag te koop via See Tickets. De kosten van de tickets lopen uiteen van €50,- euro voor een staanplaats op het veld en €45,- voor een zitplaats in de ring van het stadion. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten. See Tickets is bereikbaar via www.seetickets.nl en 0900-1353 (45 cpm, telefonisch reserveren is alleen in Nederland mogelijk). Fysieke verkoop loopt via alle Free Records Shops in Nederland, België en Luxemburg.

Fans kunnen via de website van Duran Duran (www.duranduranmusic.com) een VIP arrangement boeken.

De aankomende show in Den Haag zal het enige concert zijn dat Duran Duran geeft in Nederland. De laatste keer dat de band optrad in ons land was in 2008.

Gedurende het concert zal Duran Duran nummers van het nieuwe album ten gehore brengen afgewisseld met oude klassiekers waarmee de bandleden zijn uitgegroeid tot ware Britse popiconen.

Leadzanger Simon le Bon zegt: ‘Wij hebben erg veel zin om op te treden in het Kyocera Stadion. Dit zal de eerste keer zijn dat wij onze nieuwe nummers live zullen spelen voor onze fans. We genieten momenteel van de repetities voor deze show. De Europese tour is het begin van een één jaar durende wereldwijde tour, waar we enorm naar uitkijken!’

Duran Duran’s nieuwe album heeft in de opmars naar eind maart, wanneer het totale album wordt uitgebracht, al lovende kritieken ontvangen van fans en critici.

Het album is geproduceerd door niemand minder dan Grammy-award winnaar Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) en is gemixt door Mark ‘Spike’ Stent (Madonna, Björk, No Doubt). Voor dit 13de studioalbum van de band is er samengewerkt met Ana Matronic van de Scissor Sisters en R&B/neo-soul superster Kelis; terwijl Owen Pallett en Arcade Fire de strijkarrangementen verzorgden.

Het nieuwe album dat op 21 maart is uitgekomen bevat 5 totaal nieuwe nummers. Het album zal zowel digitaal als fysiek op cd en vinyl te koop zijn. Ook zal er een Deluxe cd editie uitkomen met daarop naast het extra nummer ‘Network Nation’ en een remix van de titeltrack ook een extra hoeveelheid artwork van de band.

‘All You Need Is Now’ is een eerbetoon aan het roots van Duran Duran. Het album is door producent Mark Ronson bestempeld als ‘imaginary follow up to Rio that never was’.

Gedurende de succesvolle carrière van de band zijn er meer dan 80 miljoen platen verkocht, met 30 hitlijst noteringen in Engeland, 18 hitsingles in Amerika en een wereldwijde bekendheid die zorgt voor een groot aantal fans wereldwijd. Met vijf prestigieuze Lifetime Achievement Awards die de band de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen (MTV Video Music Awards, The Brit Awards, The Ivor Novellos, Q Magazine en Spanish Ondas) hebben de 4 bandleden zich genesteld tussen een beperkt gezelschap van internationale muzikale grootheden.

Met de start van dit nieuwe album en de tour begint er een nieuw hoofdstuk voor de band. Duran Duran hoeft zich niet meer te bewijzen en kan zich richten op de liefde voor muziek. Dus voor de bandleden en alle fans…All You Need Is Now!

Dit concert is een initiatief vanuit The Hague Jazz en Free Record Shop. Het concert start om 20.00 uur.

Kaartverkoop:

Online verkoop via www.seetickets.nl en www.thehaguejazz.com of telefonisch via 0900-1353 (45 c.p.m.). Fysieke verkoop bij alle Free Records Shops in Nederland, België en Luxemburg

Ticketverkoop:
Veldplaats: €50,- *
Zitplaats:   €45,- *
* exclusief servicekosten

Voor meer informatie: www.duranduran.com of www.thehaguejazz.com/specials
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.