Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: Opium, OEROL

18 Juni 2010

Opium op Oerol - vrijdag 18 juni 2010

Opium op Oerol

Clairy Polak en Hominid
Journaliste Clairy Polak is groot toneelliefhebber. Vorig jaar was ze nog voorzitter van het Nederlands Theater Festival. Voor Opium reist ze naar Terschelling en bezoekt ze de voorstelling ‘Hominid’ van The Lunatics & Out of Hand. Een spannende thriller over verraad, vergeving, Chimpansees en Shakespeare.

Tim Knol
Ook te gast in de uitzending is Tim Knol. Met een pak geweldige songs onder z’n arm en een warm, haast zonnig geluid heeft hij reeds vele harten van muziekliefhebbers in Nederland veroverd. Vanavond probeert hij er nog meer te veroveren in Opium.

Hark & Sleg
Cornald Maas bezoekt de voorstelling ‘Hark en Sleg’. In deze voorstelling zien we John Buijsman en acteur Rogier Philipoom als twee boerenbroers die nog nooit van hun erf af zijn geweest. De broers vertellen en zingen over het leven en de liefde.

Blaudzun
Johannes Sigmond vernoemde zichzelf naar de onbekende Deense wielrenner Blaudzun. Dromerige, donkere melodieën, gelaagde arrangementen, een sensuele sfeer: Blaudzun heeft het allemaal. In februari kwam zijn tweede album ‘Seadrift Soundmachine’ uit. ‘Ik wilde iets maken dat zowel staat voor onheil als schoonheid,’ zegt hij daarover. ‘Misschien zelfs wel over de schoonheid van het onheil. Uiteindelijk is het muziek geworden voor op een zinkend schip.’ Hoe dat precies klinkt? Je hoort het vanavond in Opium.

Vrijdag 18 juni, 19.25 uur, Nederland 2

Meer Opium op Oerol vind je op het videoeiland.
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.