Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: JAZZ, POP-ROCK

28 December 2009

Sabrina Starke sluit tour af in WATT

Sabrina Starke Sabrina Starke Sabrina Starke
Tekst en beeld Anne Jitske Fokkema

Op 19 December staat het publiek in de grote zaal van WATT in Rotterdam enthousiast te wachten op wat ze allemaal willen zien en horen. Iedereen is er voor Sabrina Starke. Er is een vrolijk voorprogramma wat enthousiast ontvangen word maar wanneer de lichte dimmen en er andere muzikanten het podium opkomen zie je iedereen van de grond af komen en wat rechter op gaan staan.  

Sabrina Starke is al een tijd aan het touren met haar debuutalbum Yellow Brick Road. Het laatste optreden van de succesvolle toer wordt gehouden in Watt en ze maakt haar reputatie meer dan waar. 

Sabrina Starke Sabrina Starke Sabrina Starke

Sabrina Starke begint in het donker, een vrouw in het wit gekleed spreekt ons toe, er verschijnt een spot op Starke en ze begint meteen te swingen en de hele zaal swingt mee. De band speelt daar ook een grote rol in mee en overstemd Starke soms zelfs even met hun grote geluid waardoor Starke wat op de achtgrond terecht kwam maar dat maakte ze goed met haar nummers die vol verassing zaten door hun verschillen in stijlen.

De nummers worden met een vrolijke mengelmoes van hiphop en jazz gezongen en gespeeld. Wanneer de sfeer er nog beter inzit pakt Starke haar gitaar en komen de soulliedjes naar boven. Sabrina Starke laat ook duidelijk merken dat ze niet alleen een Nederlandse kant heeft en maakt snelle en swingende reggae en afrobeat. 

Het was hele lekkere muziek om op te dansen en naar te luisteren en er hing een lekker sfeertje in de zaal. Sabrina Starke was hier het middelpunt maar haar band was er duidelijk medeverantwoordelijk voor. Wie er ook de grote ster was, het optreden was zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.

website Sabrine Starke


Gebruikte Tags: ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.