Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: Weblog Joel de Tombe

27 Oktober 2009

Onze voorbereiding op de voorstelling

Hey! Na weken van hard werken is nu dan toch een korte periode van rust aangebroken. We hebben met DZB namelijk een paar dagen vrij.

Misschien is het wel leuk om even wat te vertellen hoe wij ons voorbereiden op de voorstelling. De dag begint meestal in Amsterdam waar Joseetje (onze tourmanager ) ons op komt halen. Vaak ben ik met Jelka nog wel even het tankstation op de hoek binnengelopen om wat te eten te halen. Daarna rijden we naar het theater toe en beginnen we meestal met eten en vervolgens doen we een soundcheck bij Marc, onze geluidsman.

Daarna plakken Jelka, Vera en Heddy hun gezicht op (sorry dames...) en doe ik met Heddy nog even de eerste scenes. Omdat Heddy en ik het stuk openen heeft Frank (onze regisseur) gezegd dat we consequent de eerste scenes met elkaar door moeten nemen. En ja Frank, dat doen we nog steeds!!! Daarna komt Marc (onze geluidsman) nog even langs om de zenders op te plakken en kan de show beginnen.

Meestal doe ik nog wel wat stemoefeningen om toch een beetje opgewarmd te beginnen, maar eigenlijk gaat zo'n voorbereiding heel erg rustig, omdat je natuurlijk toch een beetje je energie bewaart voor t echte werk.

De afgelopen week heb ik na een tijdje eindelijk weer even met mijn eigen bandje kunnen spelen. Mochten er nog mensen zijn die toevallig in de buurt van Haarlem wonen en woensdagavond niks te doen hebben, kom gezellig een keer naar cafe Stiels!!! Speelt een leuk bandje........ ;-)

Tot volgende week!!!

Joel

Dromen zijn bedrog
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.