Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT, MUSICAL

12 Oktober 2009

All Shook Up/Love Me Tender, perspresentatie

All shook up/Love me tenderAll shook up/Love me tender All shook up/Love me tender
Door Ester Dijkema met foto's van Roy Beusker (klik voor vergroting) 

In studio Brasa in Amsterdam was het een drukte van belang op woensdag 7 oktober in de ochtend. De massaal toegestroomde pers verdrong zich rondom de vloer van de dansstudio om een glimp op te vangen van hetgeen er komen zou. Erwin van Lambaart, algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties, vertelde met trots over het kunnen uitbrengen van de jukebox musical waarin gebruik wordt gemaakt van muziek van Elvis Presley. All shook up/Love me tender was al te zien op Broadway en toerde met groot succes door de Verenigde Staten. 75 jaar na de geboorte van Elvis Presley beleeft deze swingmusical haar Europese première op 22 november in Theater Chassé in Breda en zal dan verder toeren door Nederland. 

In All Shook up/Love me tender komen 25 hits van Elvis Presley voorbij zoals ‘Jailhouse Rock’, ‘Can’t help falling in love’ en ‘All shook up’. De songteksten zijn vertaald door Jan Rot, die al voor veel bekende Nederlandse artiesten songs schreef en vertaalde en er niet voor terugdeinst zeer origineel en soms gedurfd uit de hoek te komen. In All shook up/Love me tender zullen we Elvis songs tegenkomen met titels als: Uithuil Hotel (Heartbreak Hotel) Keeshond (Hound Dog), Boevenschoen (Blue Suede Shoes) en Vips zijn verliefd (Fools fall in love).

All shook up/Love me tender

All shook up/Love me tender vertelt het verhaal van Chad (René van Kooten) die net uit de gevangenis, met zijn motor strandt in een plattelandsdorpje, waar hij de saaiheid van het dorp totaal op z’n kop zet. Hij ontmoet Nathalie (Brigitte Heitzer) die als reparateur werkt in de garage van haar vader (Fred Butter) en haar leven krijgt na de ontmoeting met Chad  een totaal andere wending.

Naast bovengenoemde musicalacteurs zijn verder nog te zien: Gemma van Eck, Tommie Christiaan, Harry Slinger en Erica Yong aangevuld met een ervaren ensemble.

Carline Brouwer regisseert All shook up/Love me tender en heeft voor een bijzondere benadering gekozen. Altijd op zoek naar iets nieuws, met veel ruimte voor de spelers, zoekt ze de sterkste kanten in haar spelers. Omdat Carline dol is op komedies en zich heeft laten inspireren door de komedies van William Shakespeare wordt All shook up/Love me tender een musical waarin een combinatie van humor, creativiteit en muzikale hoogtepunten samenkomen.

Met dit originele script, de sterke cast en een goed creatief team, belooft All shook up/Love me tender een bijzondere leuke voorstelling te worden vol liefde, avontuur en humor.

Voor een volledige speellijst verwijzen we naar: www.musicals.nl


Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.