Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT, MUZIEK, CABARET

27 Juli 2009

Speciale 'Kasper-avond' in het Bloemendaalse Bos

Kasper van Kooten

Het Nederlandse publiek kent Kasper van Kooten van zijn cabaretsolo’s en muziekprogramma’s én van tv-series als ‘All Stars’, ‘Toscane’ en ‘De Co-assistent’. Ook is hij de zoon van tv-held Kees. “Maar die achternaam garandeert niks” aldus Kasper zelf. Dat is natuurlijk waar. De succesprogramma’s die Kasper inmiddels op zijn naam heeft staan, zeggen gelukkig wél veel. Vooral met zijn vorige solo ‘Veelvraat’ baarde Kasper prachtig opzien en werd hij persbreed bejubeld. Uit de pers: “Van Kooten kan veel dingen erg goed: entertainen, vertellen, imiteren, dansen en grappen maken”.

Het multitalent Van Kooten begint na ‘Veelvraat’ aan zijn nieuwe programma:  ‘3kw4rt’.  Maar éérst maakt hij een speciale ‘Kasper-avond’ in het Bloemendaalse bos. Onder de titel ‘Kasper van Kooten & Band: van Prince tot James Taylor’ zingt en speelt Kasper met zijn band de mooiste liedjes van zijn muzikale helden. Een avond vol favorieten dus, waarin Kasper graag uitlegt waaróm die nummers voor hem zo bijzonder zijn en hoe zij hem inspireren. En om het dan allemaal nóg mooier te maken, zingt Kasper aan het eind van de avond ook een aantal kersverse eigen nummers, die hij al heeft klaargestoomd voor zijn volgende programma.  Met heel zijn hart, al zijn talent en bijgestaan door vijf topmuzikanten maakt Kasper er een wereldavond van.

De speciale Kasper-avond van Kasper van Kooten is te zien op vrijdag 21 augustus op in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal

http://www.openluchttheaterbloemendaal.nl/
http://www.kaspervankooten.nl/ 


Gebruikte Tags: , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.