Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT, MUZIEK

5 Juni 2009

Xander de Buisonjé is nieuwe presentator VVA in Ahoy

Vrienden van Amstel live (Copyright Capital Photos )
Foto Gerald van Daalen 

Jan Smit, VanVelzen, Novastar, Het Goede Doel en Rowwen Hèze zijn de eerste grote namen die volgend jaar op 23, 24 en van 28 tot en met 31 januari spelen op De Vrienden Van Amstel LIVE! 2010. Van de week presenteerde Xander de Buisonjé als de kersverse presentator de line-up van dit live muziekspektakel dat wordt gehouden in Ahoy. Deze locatie wordt ook komend jaar weer omgetoverd tot de grootste Amstel-kroeg van Nederland. Vanwege de vroege stormloop op kaartjes heeft Amstel besloten zes concertavonden te houden in plaats van de geplande vier. Drie concertavonden zijn al uitverkocht.

De twaalfde editie van dit muziekevenement is zowel vertrouwd als vernieuwd. De formule van De Vrienden Van Amstel LIVE! is al jaren een begrip: artiesten van vaderlandse bodem spelen elkaars hits en zorgen zo voor een stampende concertavond in de grootste Amstel-kroeg van Nederland. Maar in 2010 worden ook nieuwe, verfrissende elementen toegevoegd. De vertrouwde muzikale estafettes - waarbij zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band optreden - worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid. Zo behoren de vaste sets met drie nummers tot het verleden, waardoor een programma vol variatie en verrassingen ontstaat. Daarnaast brengen de artiesten ook nummers ten gehore van nationale en internationale bands en artiesten die voor hen een inspiratiebron vormen.

“De Vrienden Van Amstel LIVE! is voor Amstel al jarenlang het ultieme platform om haar merk tot leven te brengen. Na twaalf jaar is dit muziekevenement nog altijd springlevend. En door er nieuwe elementen aan toe te voegen, maken we het nog verrassender. Het enthousiasme van de fans is dan ook groter dan ooit. Dat zien we aan het succes van de kaartverkoop. Daarom zullen we twee extra concertavonden inlassen. In totaal staan nu 6 avonden op het programma: op 23 en 24 en van 28 tot en met 31 januari 2010”, vertelt Chris Lakens, Marketing Manager van Amstel.

De website van De Vrienden Van Amstel LIVE! - www.vriendenvanamstel.nl - is eveneens volledig vernieuwd en omgetoverd tot een interactieve ontmoetingsplaats. Bezoekers kunnen hier terecht voor actuele informatie en online kaarten voor De Vrienden Van Amstel LIVE! 2010 bestellen. Gebruikte Tags: , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.