Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: MUSICAL

29 April 2009

John Vooijs schittert in Joseph

JosephJoseph Joseph 
Door Marloes Bongers met foto's van Berbera van den Hoek (klik voor vergroting)
Gezien in het Stadstheater in Zoetermeer op zaterdag 25 april

Joseph and the amazing Technicolor dreamcoat is de hedendaagse en swingende vertolking van het oude bijbelverhaal over Joseph, die als zijn vaders oogappel door zijn jaloerse broers als slaaf wordt verkocht en naar Egypte werd meegenomen. Daar helpt hij de Farao, door zijn droom te verklaren en daardoor het volk te loodsen door voor- en tegenspoed.  Wanneer hij zijn broers weer tegenkomt stelt hij niet alleen hen, maar ook zichzelf op de proef. Hij bewijst iedereen volwassen te zijn geworden, geen wrok te kosteren en vergevingsgezind te zijn.

Joseph Joseph Joseph

Hoewel “Joseph and the amazing Technicolor dreamcoat” al een behoorlijke tijd zeer succesvol in de theaters draait, was het voor John Vooijs zijn premiere als hoofdrolspeler Joseph. Deze bekendheid van het tv-programma “Op zoek naar Josef” bewijst dat hij niet enkel op televisie een ster kan zijn. Voor een uitverkochte zaal spettert en sprankelt hij als een ware winnaar.

Ondersteund door de inmiddels alom geprezen Renée van Wegberg die als vertelster met veel flair het bijbelverhaal over Joseph en zijn broers leidt, geweldige dansers met kleurrijke choreografieen, en een werkelijk hilarische farao gespeeld door René van Kooten, lijkt het alsof John Vooijs nooit anders heeft gedaan.

Joseph Joseph Joseph

De hele cast brengt een vrolijke, bonte en swingende musical op de planken, die zowel oud als jong aan het lachen maakt. Mede dankzij gevatte woordspelingen, hedendaagse humor, disco, is dit een musical die je wil laten dansen, zingen


Gebruikte Tags: , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.