Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: TOM BEEK BLOGT

23 April 2009

MULTI (2)


Over enkele dagen beginnen de opnamen van mijn derde cd onder eigen naam. Vandaag repetitie gehad, dus dat was mijn deadline voor alle muzikale voorbereidingen. Eerder vertelde ik u al dat ik mij in mijn dagelijks leven vaak een multitasking-station voel. Ik kan eraan toevoegen: dat is nog niets vergeleken met het zelf maken van een cd. Een impressie.

De medewerkers van Financiën moeten rustig kunnen rekenen, Zij houden alle uitgaven (en straks inkomsten) goed in de gaten, als ze zich maar niet hoeven te ergeren aan de creatieven van Grafisch Ontwerp. Die zijn nu nog niet echt nodig, maar klikken wel soms al kostbare tijd weg, op zoek naar gelikte fonts, aansprekende foto’s en strakke websites. De PR-afdeling fabriceert pakkende teksten, onderhoudt contact met de pers en coördineert straks de festiviteiten rond de release.

De snelle jongens van Verkoop staan al tot ver over de grens in de startblokken om hun pakketten te leveren, deals te sluiten en zoveel mogelijk kanalen te benutten. Hey! Wie loopt er steeds zo zenuwachtig heen en weer? Dat is Traffic, de masterplanner, die al deze agenda’s tegelijk beheert, en samen met de Producent iedereen achter zijn broek zit. En dit, dames en heren, is nog niet eens de helft. Want is er nog geen noot gespeeld!

De Arrangeur kan snel, accuraat en ook ‘s nachts werken, als ie maar precies weet wat hij moet doen. De Solist is een gewaardeerde collega: hij speelt altijd graag en vol vuur, ongeacht plaats, tijd en situatie. Ook aan de Bandleider zal het niet liggen: soepel leidt hij de band en de gang van zaken.

Maar dan de Componist.. Het blok aan het been van alle medewerkers. Je weet nooit precies hoeveel tijd hij nodig heeft, je weet nooit precies wat er uit gaat komen. En als je er wat van zegt, weten wij niet half hoe moeilijk hij het heeft. Hij doet waar hij zin in heeft. Soms staat meneer geheel onaangekondigd salsa te dansen in de keuken, met zijn hond. En bij mooi weer gaat hij zomaar even buiten zitten! Zonder te overleggen!

U begrijpt: al deze rollen spelen zich dag en nacht tegelijk af in mijn hoofd. Rollen waar ik me prima in kan vinden en ik kan iedere muzikant aanraden om zelf een platenmaatschappij te beginnen. Maar één ding weet ik zeker: de volgende keer doe ik niet meer alles alleen.

www.tombeek.nl
=================

gravatar for anita

tja we kunnen in het leven niet alles zelf en gelukkig ook maar anders stroom je onder
en als je alles kan en weet en doet verwachtten de mensen dan ook soms te veel van je
het klinkt als een uitdagende leuke drukke job,waar je van geniet

ik bedoelde wat is de titel van de tekst die je aan het schrijven was

doe alleen de dingen waar je je goed bij voelt
gr anita

anita - 23-04-’09 11:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.