Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: MUSICAL, VERWACHT

20 November 2007

De Nederlandse Fame op Hyves

Fame logoAlbert Verlinde vertelt over Fame op Hyves de pagina van Hyver "De Nederlandse Fame"
Tekst en foto van Mieke Kreunen (klik voor vergroting)

Gisteren op de perspresentatie van de musical Fame kondigde producent Albert Verlinde aan dat de Nederlandse Fame musical zich ook in cyberspace gaat begeven en wel via Hyves.

V&V Entertainment is bij iedere nieuwe productie weer op zoek naar nieuwe wegen om te communiceren met het publiek. En natuurlijk wordt dan gezocht naar manieren die passen bij de doelgroep. Fame is een musical die gaat over jonge mensen met een droom. Jonge mensen ontmoeten elkaar op Hyves en daarom wil de cast van de Nederlandse Fame het publiek ook ontmoeten op Hyves. Het is de allereerste keer dat een Nederlandse musical Hyver is geworden. Er zullen op deze pagina foto's en video's te zien zijn en je kunt er weblogs en verhalen terug lezen over de repetitieperiode en de voorstellingen. Voor wie dat nog niet weet even iets over het fenomeen Hyves. Hyves (een verbastering van Hive hetgeen 'bijenkorf' betekent) is één van de grootste online communities in Nederland en functioneert als digitaal vriendennetwerk. Iedereen kan Hyver worden, zich aanmelden en een persoonlijke pagina maken om vervolgens te kijken wie er zich nog meer op Hyves bevindt uit de familie of de vrienden- en kennissenkring. Mensen met een gezamenlijke interesse komen (digitaal) samen in een themagroep, een zogenaamde Hyve. Deze themagroepen worden soms opgericht door organisaties (zoals het Paard van Troje of Theater Carré) maar nog veel vaker door fans van bepaalde producties of artiesten.

Als denederlandsefame is de cast Hyver geworden bij deze online community en gaan de acteurs ons op de hoogte houden van hun wel en wee. Wil je - net als ik - ook vrienden worden met de cast , surf dan hier naar toe en voeg denederlandsefame toe als vriend. Je zult zien dat ook o.a. hoofdrolspelers Kim Lian van der Meij, Jim Bakkum en William Spaaij zich al tussen de vrienden bevinden. Daar kun jij ook bijhoren zodat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes. Het kan even duren voordat je als vriend bent geaccepteert maar dat komt natuurlijk omdat iedereen wel vriend wil zijn van denederlandsefame ;-)

Meer over de perspresentatie binnenkort op Cultuurpodium.nl

De Nederlandse Fame - Hyverpagina en website
Gebruikte Tags: , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.