Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: NIEUWS, DE PARADE

17 Augustus 2007

Hertenkamp DVD-box gepresenteerd op Parade Amsterdam

Finn Poncin signeert voor de voorstelling voor de vele belangstellenden Alix Adams (Eva) en Finn Poncin (Wiebe) met de nieuwe DVD-box Mikado op de Amsterdamse Parade
Tekst en beeld door Mieke Kreunen (klik voor vergroting)

Nadat de serie deze zomer werd herhaald op Nederland 3 en Eva en Wiebe Vorsselmans nog éénmaal in de openbaarheid kwamen in hun voorstelling Mikado op het rondreizend theaterfestival De Parade, is er nu een prachtige verzamelbox van de prachtige serie Hertenkamp. Een gelukje voor diegenen die het deze zomer hebben gemist en een must voor de vele liefhebbers die de serie had en heeft.

Hertenkamp is geen soap, geen comedy, geen drama, geen camp. Of toch wel? In ieder geval is de (inter)nationaal bekroonde serie op 5 dvd's in een box met bonusmateriaal verkrijgbaar. Ruim 15 uur (na)genieten van de tragikomische avonturen van de bewoners van Villa Hertenkamp.

Gisteren vond de DVD-presentatie plaats tijdens de eerste avondvoorstelling van Mikado en voor die gelegenheid gaven ook de andere Hertenkampacteurs acte de présence. Later op de avond waren Eva en Wiebe bereid om zich even weg te rukken van de signeersessies voor Studio 7 en even voor ons te poseren mèt DVD.

De DVD is verkrijgbaar via de webwinkel van de VPRO. Mikado is nog tot en met zondag te zien op De Parade (als je tenminste een kaartje te pakken kunt krijgen).

De Parade - website
mugmetdegoudentand - website


Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.