Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT

23 November 2006

5 euro korting pp voor ‘The Bar at Buena Vista’ voor lezers van cultuurpodium.nl

The Bar at Buena Vista The Bar at Buena Vista The Bar at Buena Vista

Vorige week kondigden we onze lezersactie nr 9 aan, waarbij 2 x 2 gratis kaarten voor de première van The Bar at Buena Vista op 1 december a.s. worden verloot. Toen lieten we al doorschemeren dat de lezers van Cultuurpodium.nl nog meer interessants te wachten stond met betrekking tot deze bijzondere voorstelling. De lezers van Cultuurpodium.nl kunnen namelijk van 30 november t/m 16 december met 5 euro korting per persoon naar The Bar at Buena Vista.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Nou simpel. Bij uw bestelling noemt u Cultuurpodium.nl en daarmee wordt voor de voorstellingen van 30 november t/m 16 december de korting voor u toegepast, ongeacht voor hoeveel personen u kaarten bestelt.
Tot 25 november a.s. kunt u nog meedingen naar de gratis kaartjes maar mocht u niet in de prijzen vallen of wilt u met meer dan twee mensen gaan, dan kunt u in ieder geval gebruik maken van de korting. ‘The Bar at Buena Vista’, opzwepende Cubaanse muziek van 30 november tot en met 16 december in Pepsi Stage Amsterdam!
De Amsterdamse producent Companions Concert brengt oorspronkelijke Cubaanse muziek naar Nederland.‘The Bar at Buena Vista’ is van 30 november tot en met 16 december in Pepsi Stage Amsterdam te zien. De leadmuzikanten uit deze internationale theatershow doen niet onder voor de succesvolle muzikanten uit het wereldberoemde gezelschap ‘The Buena Vista Social Club’. Samen met de beste Cubaanse musici en dansers vertellen de muzikale geniën variërend in leeftijd van 81, 83 tot 87 jaar over de muziek die heel Cuba op zijn kop zet. Karakteristieke stemmen, gepassioneerde muziek en swingende salsa maken van 'The Bar at Buena Vista' een onvergetelijke avond. Mis dit bijzondere gezelschap niet, voordat het te laat is..
De Internationale theatershow 'The Bar at Buena Vista' leidt je door de straten van Havana naar een Cubaanse bar. De leadmuzikanten, ‘De Grootvaders van de Cubaanse Muziek’, hebben het nog steeds in zich: het vuur, de passie en het ritme van de Cubaanse ‘Son’. Gezamenlijk hebben ze hun sporen ruimschoots verdiend in de beroemdste bands van Cuba. De heren zijn nooit gestopt met spelen en in 'The Bar at Buena Vista' komen ze elkaar weer tegen.
De bedwelmende muziek uit ‘The Bar at Buena Vista’ is een ode aan het ‘oude’ Havana. Stilzitten is onmogelijk, iedereen in de zaal staat, klapt, beweegt, zingt of wil acuut op dansles en het liefst alles tegelijk. De grootheden uit de traditionele Cubaanse muziek worden door de Cubaanse muziekveteranen weer tot leven gebracht. Het merendeel van alle muzikanten is de 70 jaar al ruim gepasseerd maar met ‘The Bar at Buena Vista’ bevindt men zich in een andere tijd, in een andere omgeving. Cubaanse dans gaat over passie en gedichten, alles komt tot uiting in een erotische, verfijnde en vleiende dans tussen man en vrouw. Jong staat voor schoonheid, maar in Cuba denken ze daar anders over; In ‘The Bar at Buena Vista’ zijn juist de veteranen de grote sterren van de ‘Golden Age’. Cubaanse muziek is niet zomaar muziek maar een levensstijl, ‘The Cuban Style’. Volgens muzikant Reynaldo Creagh dankt hij zijn goede gezondheid en vitaliteit aan muziek, sigaren, rum en vrouwen, maar niet perse in die volgorde.

‘The Bar at Buena Vista’ is een opzwepende en oorspronkelijke show van Toby Gough en bestaat uit de beste Cubaanse zangers, dansers en musici. Speciale gasten: José 'Maracaibo' Casta ±eda, gitaar; Guillermo Rubalcaba Gonzalez, piano; Reynaldo Creagh, zang; Xiomara Valdés, zang; Carlos Gonzalez, percussie, Julio Padrón, trompet; Ricardo Munoz Martinez, basgitaar; Barbara Ferrer Sanchez, percussie; Jorge Boulet, piano en Emilio Del Monte, percussie.

‘The Bar at Buena Vista’,voor iedereen die een avond wil genieten van Cubaanse topmuzikanten, passionele muziek, gedichten, ‘Cuban style’, opzwepend ritme en een ongekende sfeer die je niet meer loslaat.

‘The Bar at Buena Vista’ is te zien in Pepsi Stage Amsterdam van 30 november tot en met 16 december. Meer informatie is ook te vinden op www.baratbuenavista.com, Kaarten zijn te bestellen via www.topticketline.nl of via tel. 0900 - 300 5000


=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.